Werkwijze

Een afspraak maken kan telefonisch of via de mail. Een telefonisch kennismakingsgesprek behoort tot de mogelijkheden. In dit gesprek is er ruimte voor eventuele vragen en is er de mogelijkheid om kort te vertellen wat de klacht is.

De eerste afspraak is een intakegesprek. Tijdens dit gesprek komt je hulpvraag ter sprake en kun je alles vertellen en bespreken wat voor jouw therapie of coaching belangrijk is. Samen formuleren wij het doel dat je wilt bereiken.

Elke afspraak begint met een voorgesprek en natuurlijk is er altijd ruimte voor vragen en dingen die je tussen de afspraak door hebben bezig gehouden.

Gedurende de behandeling worden je vorderingen regelmatig besproken en geëvalueerd. Uitgangspunt daarbij is de doelstelling die je gerealiseerd wilt zien. Ook krijg je mogelijkheden en vaardigheden aangereikt die je kunt gebruiken om zo sterker in je schoenen te staan en eventuele problemen of moeilijkheden zelf het hoofd te kunnen bieden.

De praktijk

De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Parkeergelegenheid is voldoende voorhanden en is gratis.

Ik werk op afspraak en afspraken in de avonduren behoren tot de mogelijkheid. Er is geen wachtlijst.

Afspraken worden ruim gepland, in principe hoef je nooit te wachten. Het is wel belangrijk dat je dan zelf ook op tijd bent voor je afspraak.