PRAKTIJK VOOR COACHING EN HYPNO- / PSYCHOTHERAPIE
ATIE ANDRIESSEN

Praktijkinformatie

Atie Andriessen is aangesloten bij de NBVH. De NVBH waarborgt en bewaakt de kwaliteit van de gegeven therapie. Het lidmaatschap staat garant voor kwaliteit.

De praktijk
Op werkdagen is de praktijk telefonisch bereikbaar tussen 08.00 tot 09.00 uur en tussen 17.00 en 19.00 uur.
Atie werkt op afspraak, afspraken in de avonduren zijn mogelijk.
De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Een lift is niet aanwezig, dus je moet wel één trap kunnen oplopen. Als dat een probleem is, kan de afspraak op een andere locatie plaats vinden.
Parkeergelegenheid is voldoende voorhanden en is gratis.

Afspraken worden ruim gepland, in principe hoef je nooit te wachten. Het is wel belangrijk dat je dan zelf ook op tijd bent voor je afspraak.

Werkwijze
Het eerste gesprek is een intakegesprek.
Tijdens dit gesprek komt je hulpvraag ter sprake en kun je alles vertellen en bespreken wat voor jouw therapie of coaching belangrijk is. Samen met jou formuleert Atie het doel dat je wilt bereiken. Gedurende de behandeling worden je vorderingen regelmatig besproken en geëvalueerd. Uitgangspunt daarbij is de doelstelling die gerealiseerd wilt zien. Eventueel kan dan ook nog de beslissing worden genomen of je therapie wilt volgen of gecoacht wilt worden. Therapie en coaching liggen in elkaars verlengde. Het een sluit het ander niet uit. Je kunt dus altijd veranderen.

Afspraak
Elke afspraak begint met een voorgesprek. Dan volgt een deel van de therapie of het coachen en je sluit af met een nagesprek. Soms krijg je ook opdrachten mee om thuis te doen. Natuurlijk is er altijd ruimte voor vragen en dingen die je tussen de afspraken door hebben bezig gehouden.
Tijdens de therapie of het coachen krijg je mogelijkheden en vaardigheden aangereikt die je in de toekomst kunt gebruiken om sterker in je schoenen te staan en eventuele problemen of moeilijkheden zelf het hoofd te kunnen bieden.

Kosten
Een verwijzing van een arts is niet nodig om te starten met therapie of coaching. Een sessie duurt ongeveer een uur en een kwartier. Steeds meer ziektekostenverzekeraars vergoeden de therapie geheel of gedeeltelijk. Je verzekeringsmaatschappij kan je vertellen of zij de therapie vergoeden. Ook bij de NBVH kun je informatie krijgen over de eventuele vergoeding. Sommige werkgevers vergoeden inmiddels ook hypnotherapie.

Privacy
In een coachingstraject of in therapie laat je veel van jezelf zien. Je therapeut/coach weet heel veel van jou als persoon. Het spreekt vanzelf dat deze vertrouwelijke, persoonlijke informatie volstrekt veilig is bij Atie Andriessen.
Alle door jou verstrekte informatie wordt alleen doorgegeven aan derden na overleg met en toestemming van jou zelf. Alle gegevens worden zodanig beheerd dat derden zich er geen toegang toe kunnen krijgen.

Vragen
Zijn er na het lezen van de site nog vragen, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Bel dan gerust met Atie Andriessen. Mailen kan natuurlijk ook!

 

 

naar boven