PRAKTIJK VOOR COACHING EN HYPNO- / PSYCHOTHERAPIE
ATIE ANDRIESSEN

Coaching

We leven in een drukke, hectische tijd. Niet zelden gebeurt het dat we zo druk zijn dat we onszelf daarbij vergeten. Een goede coach zet je weer op het spoor naar jezelf.
Als je in therapie gaat, ga je echt op zoek naar de – soms heel diep weggestopte - oorzaken van je problemen.
Dat is niet altijd nodig. Er zijn momenten dat je ‘gewoon’ niet zo lekker in je vel zit, dat je even het gevoel hebt dat je niet weet wat je wilt of kunt met je leven.
Dan kan een coach je begeleiden (coachen) om je leven weer op de rails te krijgen. Je laat het verleden voor wat het is en werkt naar een toekomst waarin je eigen doelen stelt en die probeert te bereiken. Het voelt als een soort thuiskomen bij jezelf.

Hier en nu
Coachen is niet gericht op het verleden, maar op het hier en nu én op de toekomst.
Bij coaching kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • stilstaan bij jouw situatie zoals die nu is 
  • voor jezelf helder krijgen wat jij wilt 
  • het ontdekken van jouw innerlijke kracht 
  • het vergroten van je vaardigheden en mogelijkheden 
  • voor jezelf duidelijk maken hoe je de doelen die je jezelf wilt stellen kunt verwezenlijken

Als coach wil Atie Andriessen je ondersteunen bij het nemen van moeilijke beslissingen en een klankbord zijn in lastige situaties. Vaak kun je na een periode van coaching de uitdagingen van het leven beter het hoofd bieden.

Komt er tijdens een coachingtraject onverhoopt toch ‘oud zeer’ boven dan bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid dat je alsnog gebruik maakt van de therapiemogelijkheden van Atie Andriessen.